вівторок, 27 квітня 2010 р.

Інформаційні технології - добре чи погано!!!!!!!!!!!!!

Ми живемо в час гіперактивного розвитку інформаційних технологій.Час, коли інформаційний простір огорнув усі сфери людського життя і не лише.Всю навколишній простір оперізують інформаційні хвилі, які дозволяють спілкуватися на відстані, отримувати будь-яку інформацію з будь-якої точки земної кулі.Так, це так зручно,так комфортно!!!Але до чого це призведе???Потужний розвиток інформаційних технологій веде щось невідоме, надреальне.।
А чи цікавились Ви, до чого все це призведе?Бог створив людину, надав їй земні блага, розум.Чи не здається Вам, що свій час ми самі створимо Бога,роботів,які замінять людину,। будуть загрожувати її існуванню.Це жах!Люди, створюймо те, що не є вищим за нас самих!!!!!!

5 коментарів:

  1. Ця стаття дуже актуальна у наш час і вона заслуговує на опублікування в провідних журналах та газетах Україні

    ВідповістиВидалити
  2. Це питання досить актуальне. Я вважаю, що інформаційний прогрес надто швидкий і динамічний. Комп’ютеризація займає досить вже велике місце в житті людини та суспільства. Робоча людська сила стане скоро не потрібною – і машини оволодіють суспільством, будуть керувати нами. Ми повинні зупинитися, не робити себе заручниками інформатизації.

    ВідповістиВидалити
  3. Мені теж дуже цікаве це питання, адже дійсно залежність нас від компютерних технологій зростає і зростає, що чекає нас в майбутньому це все питання часу,чи стане це катастрофою чи навпаки змінить наше життя в найкращу сторону?!?!?

    ВідповістиВидалити
  4. Це питання досить актуальне. Я вважаю, що інформаційний прогрес надто швидкий і динамічний. Комп’ютеризація займає досить вже велике місце в житті людини та суспільства. Робоча людська сила стане скоро не потрібною – і машини оволодіють суспільством, будуть керувати нами. Ми повинні зупинитися, не робити себе заручниками інформатизації.

    ВідповістиВидалити
  5. Це питання дійсно стоїть гостро на сьогоднішній день. На мою думку це дуже добре, адже без цього людина і суспільство обхолитись не може!!!(АЛЛА МОРОЗ)

    ВідповістиВидалити